Verhuur van licht, geluid en verwanten

Wij kunnen de beschikbaarheid van onze materialen voor de gewenste huurperiode voor je controleren, als je bij ons een offerte aanvraagt.

Je ontvangt van ons een offerte met een vervaldatum. De materialen blijven tot de vervaldatum van de offerte vrijblijvend voor je gereserveerd. Mochten de items tussendoor ook gereserveerd worden door iemand anders, dan nemen wij contact met je op om te overleggen of je de materialen definitief wilt reserveren.

Om bij ons materialen definitief te reserveren, kun je de offerte digitaal accepteren en en je bestelling afronden.

Afhalen kan na goedkeuring van de offerte, acceptatie van de algemene voorwaarden en na ontvangst van betaling en eventuele borg. Ophalen en terugbezorgen in ons magazijn kan van maandag tot en met zaterdag op het vooraf afgesproken tijdstip. In het geval van verhuur aan particulieren zullen wij vooraf een ID check doen.

Wij kunnen alle materialen bezorgen en weer ophalen. Leveringen en ophalen van de materialen kan 7 dagen per week tussen 09:00 uur en 18:00 uur tegen het normale tarief.

Indien de materialen buiten deze uren bezorgd of opgehaald moeten worden, dan geld hiervoor een extra toeslag.De materialen worden afgeleverd en opgehaald op de begane grond binnen 10 meter op het leveringsadres.

De vergoeding voor de bezorg en ophaalservice is afhankelijk van de hoeveelheid materialen en de te rijden afstanden, wij zullen de kosten van het transport en eventuele parkeerkosten specificeren op de offerte.

Indien de materialen bij het afhalen door CelebrationEvents niet gereed staan en wij op een later tijdstip moeten terugkomen of de materialen zelf moeten inpakken, zullen de extra kosten van transport en werkzaamheden worden gefactureerd aan de opdrachtgever.

Wij kunnen de gehuurde materialen opbouwen op locatie. Indien deze optie wordt aangevinkt bij de offerte aanvraag. Wij zullen deze kosten inschatten en apart vermelden op de offerte.

De locatie moet wel toegang bieden voor de bestelbus en het laden en lossen van zware apparatuur dient binnen 10 meter van de locatie te zijn. De locatie moet zowel buiten als binnen trap-vrij en gangpaden zijn breder dan 80 cm en bevatten geen drempels hoger dan 2 cm.

In het geval van liften, dient er door opdrachtgever rekening te worden gehouden met de draaicirkel en eventueel afmeting van liften.

Gedurende de levering en op- en afbouw dient er een parkeerplaats voor de bestelbus beschikbaar te zijn. (De bestelbus past vanwege de hoogte niet in parkeergarages). De eventuele parkeerkosten tijdens het op- en afbouwen zullen wij inschatten en toevoegen aan de offerte.

Maandag 08:30 – 21:00
Dinsdag 08:30 – 21:00
Woensdag 08:30 – 21:00
Donderdag 08:30 – 21:00
Vrijdag 08:30 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 20:00
Zondag  10:00 – 20:00

Super dat je Bossrentall benaderd voor jouw evenement. We denken graag ruim van te voren met je mee om er voor te zorgen dat jouw evenement een groot succes wordt.

Betaalmethode

Nieuwe klanten kunnen tijdens het afronden van de bestelling kiezen uit de mogelijkheid om via IDEAL of bankoverschrijving te betalen. De betaling dient minimaal 1 dag voor de huurperiode te zijn bijgeschreven op ons rekeningnummer. Bij de 1ste bestelling dienen de algemene voorwaarden geaccepteerd te worden.

Vaste klanten en terugkerende klanten krijgen de mogelijkheid achteraf betalen (dit ter beoordeling aan CelebrationEvents). Wij zenden een factuur met de afgesproken betalingstermijn na uitvoering van de inhuuropdracht.

De huurder dient zorg te dragen voor een dekkende verzekering op de gehuurde apparatuur tegen verlies,diefstal, molestschade of anderszins aangerichte schade van of aan de gehuurde apparatuur gedurende de gehele huurperiode.

De te verzekeren waarde van de gehuurde zaken wordt op schriftelijk verzoek van de huurder aan deze door verhuurder meegedeeld.

Opdrachtgevers die op regelmatige basis bij onze bestellen verlenen wij een korting die kan oplopen tot 20% op de audiovisuele apparatuur.

Om voor een korting in aanmerking te komen stellen wij een aantal voorwaarden;

  • Binnen een termijn van 3 maanden heb je minimal 3 orders bij ons geplaatst met een minimale orderwaarde van €400,- Excl. BTW (exclusief BTW, personeel en transport).
  • Al onze leveringen zijn door jou conform onze betalingstermijn volledig voldaan.
  • Alle verhuuropdrachten zijn geleverd en opgehaald of geretourneerd conform de gemaakte tijdsafspraken.
  • Alle gehuurde materialen zijn zonder schade weer aan ons geretourneerd.

Bij het schenden van gemaakte levering- en betalingsafspraken vervallen alle eerder afgegeven kortingen.

Kortingstabel bij langere huurperiodes

PRIJS BEDRAAGD
1 DAG1 x dagprijs
2 DAGEN1,5 x dagprijs
3 DAGEN2 x dagprijs
4 DAGEN2,4 x dagprijs
5 DAGEN2,8 x dagprijs
6 DAGEN3 x dagprijs
7 DAGEN3,2 x dagprijs
8 DAGEN3,4 x dagprijs
9 DAGEN3,8 x dagprijs
PRIJS BEDRAAGD
10 DAGEN4,2 x dagprijs
11 DAGEN4,6 x dagprijs
12 DAGEN5 x dagprijs
13 DAGEN5,4 x dagprijs
14 DAGEN5,8 x dagprijs
15 TOT 21 DAGEN6 x dagprijs
22 TOT 28 DAGEN7 x dagprijs
25 TOT 35 DAGEN8 x dagprijs
36 TOT 42 DAGEN9 x dagprijs