Tim van Werd| dj en producer

Tim van Werd is een DJ, producer, remixer en multi-instrumentalist!
Hij starte al op een jonge leeftijd met het bespelen van trompet, piano en de drums. Waar hij vroeger akoestische muziek maakte, gebruikt hij deze kennis nu in het produceren van dance muziek. Wanneer hij muziek maakt, ligt de focus op house muziek, maar altijd met een echte “tim van Werd” funky en groovy sound. Fedde le Grand is 1 van zijn grote voorbeelden.

In 2012 begon Tim op te treden in clubs en op festivals. Nog geen jaar later begon hij met produceren.
Met deze achtergrond werd Tim aangenomen voor een studie op de Herman Brood Academy, waar hij in 2016 zijn diploma kreeg als “Dance Producer”.

Zijn eerste release “Avant Garde”  (Big&Dirty Records) was in 2015 en later dat jaar kwam er een samenwerking met Roul’n’Doors “ZIG” deze plaat werd uitgebracht op Hardwell’s label (Revealed Recordings).
In 2016 kwam tim in contact met Fedde le Grand en Dannic, hij heeft bij hun “Bounce To This” (Darklight Recordings) en “Vintage” (Fonk Recordings) uit kunnen brengen.
Afgelopen jaar werd hij opgemerkt door Nicky Romero kreeg hij de kans om daar “Belong” (Protocol Recordings) te releasen. Onlangs is zijn laatste productie “La Palma” (Fonk Recordings) uit gekomen, dit is een samenwerking met Dannic.

Vraag vrijblijvend een offerte aan