1001 NACHTEN, 80'S 90'S, MOTOWN, MASCARADE, WIJ DENKEN MET JE MEE| Bossrentall

Themafeesten zijn de tool om gegarandeerd een gezellig feest te krijgen. Bedenk en thema en zorg ervoor dat jouw gasten wekenlang van te voren al bezig zijn met welke outfit ze aan moeten en welke accessoires daarbij horen. Precies die betrokkenheid is wat je zoekt als je een evenement organiseert.

Het barst van de themafeesten in Nederland. De Nederlandse themafeesten kenmerken zich door creativiteit, geslaagde outfits en bijkomende accessoires. Denk aan een Ibiza-feest, een Halloweenfeest of een 90’s feest. Themafeesten zijn over de top, hilarisch en bij uitstek Feesten met de hoofdletter F. Ga los op de verlichte dansvloer en ga mee in het thema

Een themafeest verbroederd en zorgt er voor dat schaamte plaats maakt om lekker uit de comfortzone te komen. Iedereen is lekker gek gekleed en niemand valt buiten de groep. Er zijn tal van thema’s te bedenken; de foute party of een gemaskerd bal! Bossrentall houdt wel van themafeesten en wil graag met je meedenken om jouw evenement succesvol te maken.

Voor ieder themafeest hebben we wel ideeën qua verlichting, zodat we jouw thema de juist look & feel geven.

Artiest, of dj nodig?

Naast de techniek in licht en geluid kunnen we ook artiesten leveren. Zo staan in contact met ervaren dj’s, muzikanten, presentators en bands om jou gala compleet te maken. De combinatie van licht, geluid en de juiste muziek gaan er voor zorgen dat het gala de juiste vibe krijgt.

We maken gebruik van A-merken en kwalitatieve artiesten waardoor je de hoogst mogelijke kwaliteit voor de beste prijs krijgt. Geen rekeningen achteraf, maar een all-in factuur op basis van jouw wensen die niet afwijkt van de offerte prijs.

Op zoek naar partner die jouw gala een succes maakt? Neem gewoon vrijblijvend contact op.

In 3 simpele stappen een origineel themafeest dat aansluit bij je doelgroep

We hebben hier 3 pakketten samengesteld waarbij je in één keer klaar bent, en dat tegen een vaste lage prijs. Wil je er ook graag een dj of band  bij dan kan dat zeker? We hebben diverse live acts beschikbaar op aanvraag. Verder zijn de pakketten voorzien van alle benodigde spullen om het aan te sluiten. Alle pakketten zijn inclusief op en afbouw, en worden in een straal van 10km gratis bezorgd.

1. Plaats een aanvraag

Je kunt kiezen uit een van onze pakketten met of zonder artiest. Liever maatwerk? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. We willen jullie zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom hebben we wat informatie nodig;

  • De datum en locatie
  • Verwacht aantal gasten
  • Jullie wensen

2. In contact

Wij nemen komen bij jullie langs of jullie bij ons en dan bespreken de wensen qua muziek, verlichting, geluid en of fx. We maken gelijk een duidelijk plan aan de hand van jullie wensen en dat tegen een vaste prijs. Geen ingewikkeld gedoe met uur tarieven en of verborgen kosten.

Zo weten jullie precies waar je aan toe bent zonder extra kosten achteraf en dat is wel zo fijn.

3. Het feest

Tijdens een tentfeest komt er van alles op je af. Bossrentall neemt de complete verantwoording voor zuiver geluid en een toffe licht show zodat je gasten een te gekke avond hebben die ze nog lang bij zullen blijven. Lekker zorgeloos kunnen genieten zonder dat je druk bent met de techniek. Het opbouwen en afstellen van het licht en geluid vind een dag eerder plaats waardoor alles in kannen en kruiken is. #ZorgeloosGenieten

Referenties

Tevreden
Particulieren & Bedrijven

Wij helpen je graag met jouw evenement, feest of gelegenheid. Andere particulieren en bedrijven zijn je al voor gegaan en wilde daar graag iets over delen zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan