Feest in de tent gegarandeerd tijdens jouw tentfeest | Bossrentall

Als je wat te vieren hebt is een feesttent wel zo makkelijk. Het maakt niet uit of het nu gaat om een festival, dorpsfeest, boerenfeest, voetbalfeest of een Oranjefeest wij hebben zowel voldoende geluid als licht in huis om er een super geslaagd evenement van te maken! Goed geluid is natuurlijk één van de meest belangrijke items tijdens een Feest, maar veelal staat het vooraan knijter hard en is het volume achterin de zaal weer te zacht.

Bossrentall voor tentfeesten

Bossrentall werkt speciaal in feesttenten met hoorn geladen speakers zodat het geluid goed draagt. Line Array systemen passen we niet toe in tenten, dit heeft mede te maken met de reflectie van het geluid tegen de tentdoeken waarmee het geluid niet ten goede komt.

Wil je een tentfeest organiseren dan bespreken we graag jouw wensen en daarbij zoeken we het beste licht en geluid voor jouw toepassing. Geen eenheidsworst opstellingen dus maar maatwerk dat we samen doen.

Wij verzorgen de complete geluidsverhuur voor de feesttent van A tot Z. Wij kunnen je goed van dienst zijn met de geluidsverhuur voor de feesttent, net als met verlichting of de aankleding van de locatie, wij bieden de band of DJ uitsluitend professionele apparatuur.

In 3 simpele stappen het tentfeest waar iedereen het over heeft

We hebben hier 3 pakketten samengesteld waarbij je in één keer klaar bent, en dat tegen een vaste lage prijs. Wil je er ook graag een dj of band  bij dan kan dat zeker? We hebben diverse live acts beschikbaar op aanvraag. Verder zijn de pakketten voorzien van alle benodigde spullen om het aan te sluiten. Alle pakketten zijn inclusief op en afbouw, en worden in een straal van 10km gratis bezorgd.

1. Plaats een aanvraag

Je kunt kiezen uit een van onze pakketten met of zonder artiest. Liever maatwerk? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. We willen jullie zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom hebben we wat informatie nodig;

  • De datum en locatie
  • Verwacht aantal gasten
  • Jullie wensen

2. In contact

Wij nemen komen bij jullie langs of jullie bij ons en dan bespreken de wensen qua muziek, verlichting, geluid en of fx. We maken gelijk een duidelijk plan aan de hand van jullie wensen en dat tegen een vaste prijs. Geen ingewikkeld gedoe met uur tarieven en of verborgen kosten.

Zo weten jullie precies waar je aan toe bent zonder extra kosten achteraf en dat is wel zo fijn.

3. Het feest

Tijdens een tentfeest komt er van alles op je af. Bossrentall neemt de complete verantwoording voor zuiver geluid en een toffe licht show zodat je gasten een te gekke avond hebben die ze nog lang bij zullen blijven. Lekker zorgeloos kunnen genieten zonder dat je druk bent met de techniek. Het opbouwen en afstellen van het licht en geluid vind een dag eerder plaats waardoor alles in kannen en kruiken is. #ZorgeloosGenieten

Referenties

Tevreden
Particulieren & Bedrijven

Wij helpen je graag met jouw evenement, feest of gelegenheid. Andere particulieren en bedrijven zijn je al voor gegaan en wilde daar graag iets over delen zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan