Je eigen sensation op je sportvereniging | Bossrentall

AV is niet meer weg te denken tijdens sportevenementen. Denk bijvoorbeeld aan geluidsinstallatie bij voetbal of hockey velden, een dj met muziek in de lokale sportkantine, led scherm voor een presentatie of een tentfeest setup voor het zoveel jarig bestaan van de club.

We hebben voor ieder sport evenement of activiteit op de sportvereniging de juiste setup. Het maakt ons niet uit of het nu gaat op tentenkamp op de voetbal, club toernooi op de tennis of het jubilea op de golfvereniging. Voor iedere toepassing hebben een audio of visuele oplossing.

We hebben voor zowel outdoor als indoor geluid dat geschikt is voor muziek maar zeer zeker ook voor het omroepen van informatie.

In 3 simpele stappen het sportfeest van het jaar

We hebben hier 3 pakketten samengesteld waarbij je in één keer klaar bent, en dat tegen een vaste lage prijs. Wil je er ook graag een extra dj en of band  bij dan kan dat zeker? We hebben diverse live acts beschikbaar op aanvraag. Verder zijn de pakketten voorzien van alle benodigde spullen om het aan te sluiten. Alle pakketten zijn inclusief op en afbouw, en worden in een straal van 10km gratis bezorgd.

1. Plaats een aanvraag

Je kunt kiezen uit een van onze pakketten met of zonder artiest. Liever maatwerk? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. We willen jullie zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom hebben we wat informatie nodig;

  • De datum en locatie
  • Verwacht aantal gasten
  • Jullie wensen

2. In contact

Wij nemen komen bij jullie langs of jullie bij ons en dan bespreken de wensen qua muziek, verlichting, geluid en of fx. We maken gelijk een duidelijk plan aan de hand van jullie wensen en dat tegen een vaste prijs. Geen ingewikkeld gedoe met uur tarieven en of verborgen kosten.

Zo weten jullie precies waar je aan toe bent zonder extra kosten achteraf en dat is wel zo fijn.

3. Het feest

Tijdens het feest op jouw vereniging wil je vooral bezig met lekker feesten en er helemaal af gaan. Bossrentall neemt de complete verantwoording voor zuiver geluid en een toffe licht show zodat je gasten een te gekke avond hebben die ze nog lang bij zullen blijven. Lekker zorgeloos kunnen genieten zonder dat je druk bent met de techniek. Het opbouwen en afstellen van het licht en geluid vind een dag eerder plaats waardoor alles in kannen en kruiken is. #ZorgeloosGenieten

Referenties

Tevreden
Particulieren & Bedrijven

Wij helpen je graag met jouw evenement, feest of gelegenheid. Andere particulieren en bedrijven zijn je al voor gegaan en wilde daar graag iets over delen zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan