Een schoolfeest dat je niet snel meer vergeet | Bossrentall

Bij vele studenten & scholieren is het schoolfeest het evenement waar ze naar uitkijken. Mede daarom zijn de verwachtingen hoog en is het belangrijk dat er de juiste setup staat voor een knallend feest. Samen met jullie als school bespreken we de wensen en het budget en zorgen we ervoor dat aan de hand daar van een mooie show wordt neer gezet. De combinatie van goed geluid en dikke lichtshow zorgen ervoor dat we verwachtingen van jullie scholieren niet teleurstellen.

Artiest, of dj nodig?
Naast de techniek in licht en geluid kunnen we ook artiesten leveren. Zo staan in contact met ervaren dj’s, muzikanten, presentators en bands om jou gala compleet te maken. De combinatie van licht, geluid en de juiste muziek gaan er voor zorgen dat het gala de juiste vibe krijgt. We maken gebruik van A-merken en kwalitatieve artiesten waardoor je de hoogst mogelijke kwaliteit voor de beste prijs krijgt. Geen rekeningen achteraf, maar een all-in factuur op basis van jouw wensen die niet afwijkt van de offerte prijs.

Op zoek naar partner die jouw gala een succes maakt? Neem gewoon vrijblijvend contact op.

In 3 simpele stappen de schoolfeest party waar iedereen het over heeft

We hebben hier 3 pakketten samengesteld waarbij je in één keer klaar bent, en dat tegen een vaste lage prijs. Wil je er ook graag een dj of band  bij dan kan dat zeker? We hebben diverse live acts beschikbaar op aanvraag. Verder zijn de pakketten voorzien van alle benodigde spullen om het aan te sluiten. Alle pakketten zijn inclusief op en afbouw, en worden in een straal van 10km gratis bezorgd.

1. Plaats een aanvraag

Je kunt kiezen uit een van onze pakketten met of zonder artiest. Liever maatwerk? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. We willen jullie zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom hebben we wat informatie nodig;

  • De datum en locatie
  • Verwacht aantal gasten
  • Jullie wensen

2. In contact

Wij nemen komen bij jullie langs of jullie bij ons en dan bespreken de wensen qua muziek, verlichting, geluid en of fx. We maken gelijk een duidelijk plan aan de hand van jullie wensen en dat tegen een vaste prijs. Geen ingewikkeld gedoe met uur tarieven en of verborgen kosten.

Zo weten jullie precies waar je aan toe bent zonder extra kosten achteraf en dat is wel zo fijn.

3. Het feest

Tijdens je schoolfeest lekker zorgeloos kunnen genieten zonder dat je druk bent met de techniek. Daarom kun je er van op aan dat je tijdens je schoolfeest totaal geen omkijken meer hebt. Het opbouwen en afstellen van het licht en geluid vind een dag eerder plaats waardoor alles in kannen en kruiken is. #ZorgeloosGenieten

Referenties

Tevreden
Particulieren & Bedrijven

Wij helpen je graag met jouw evenement, feest of gelegenheid. Andere particulieren en bedrijven zijn je al voor gegaan en wilde daar graag iets over delen zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan