Recepties alles behalve saai | BOSSRENTALL

Een receptie is de manier om samen met de mensen die je dierbaar zijn iets te vieren. Zo kan het zijn dat je als bedrijf het nieuwe jaar wilt inluiden met alle collega’s tijdens een nieuwjaarsborrel. Maar je kunt natuurlijk ook tijdens een kerstreceptie de jaarcijfers presenteren en alle collega’s bedanken voor hun inzet.  Maar je hoeft een receptie zeker niet per definitie zakelijk uit te voeren. Ze kan je je een receptie ook prima doen voor vrienden, kennissen, familie of op de sportvereniging. De toepassing maakt eigenlijk niet uit want een receptie wordt altijd goed ontvangen. Daarnaast is het een impuls van energie en biedt het gelegenheid om iedereen weer eens te spreken of zelfs te netwerken.

Een receptie met Bossrentall organiseren wordt gegarandeerd een succes. De mogelijkheden zijn reuze en zo hebben we voor iedere receptie de juiste apparatuur in huis om het een onvergetelijk moment te maken. Alles behalve saai, is waar wij voor gaan! Door middel van mooie schermen, goed gepositioneerd licht en kraakhelder geluid wordt een standaard receptie al gauw een leukere aangelegenheid. Wellicht is een artiest wel iets voor jouw receptie, die na de presentatie of het voorwoord de wensen de dansvloer optrekt met opzwepende dance tracks.

In 3 simpele stappen de set om zorgeloos een geslaagde receptie te organiseren

We hebben hier 3 pakketten samengesteld waarbij je in één keer klaar bent, en dat tegen een vaste lage prijs. Wil je er ook graag een dj of band  bij dan kan dat zeker? We hebben diverse live acts beschikbaar op aanvraag. Verder zijn de pakketten voorzien van alle benodigde spullen om het aan te sluiten. Alle pakketten zijn inclusief op en afbouw, en worden in een straal van 10km gratis bezorgd.

1. Plaats een aanvraag

Je kunt kiezen uit een van onze pakketten met of zonder artiest. Liever maatwerk? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. We willen jullie zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom hebben we wat informatie nodig;

  • De datum en locatie
  • Verwacht aantal gasten
  • Jullie wensen

2. In contact

Wij nemen komen bij jullie langs of jullie bij ons en dan bespreken de wensen qua muziek, verlichting, geluid en of fx. We maken gelijk een duidelijk plan aan de hand van jullie wensen en dat tegen een vaste prijs. Geen ingewikkeld gedoe met uur tarieven en of verborgen kosten.

Zo weten jullie precies waar je aan toe bent zonder extra kosten achteraf en dat is wel zo fijn.

3. Het feest

Tijdens een receptie moet je zorgeloos kunnen genieten zonder dat je druk bent met techniek. Daarom kun je er van op aan dat je tijdens je jubilea totaal geen omkijken meer hebt. Het opbouwen en afstellen van het licht en geluid vind een dag eerder plaats waardoor alles in kannen en kruiken is. #ZorgeloosGenieten

Referenties

Tevreden
Particulieren & Bedrijven

Wij helpen je graag met jouw evenement, feest of gelegenheid. Andere particulieren en bedrijven zijn je al voor gegaan en wilde daar graag iets over delen zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan