Haal meer uit je presentatie met onze AV oplossingen| Bossrentall

Je hebt een presentatie voor je bedrijf, sportclub, product, dienst of om mensen te motiveren en de bedrijf te presenteren? Wij kunnen je daarbij helpen. Zo beschikken we over goede beamers, microfoons zoals de Shure SM58A, geluidsinstallaties van Turbosound en Db Technologies, verlichting van Showtec en Showtec Inifinity.

Wij vinden het natuurlijk belangrijk dat de techniek tijdens jouw presentatie vlekkeloos werkt, maar wij vinden het net zo belangrijk dat alle kabels netjes zijn weggewerkt en dat onze technici onzichtbaar de presentatie begeleiden. Een dry-run of generale repetitie is een vast onderdeel van een presentatie.

Organiseren, informeren en presenteren!
Bij een presentatie, seminar of congres is de boodschap het allerbelangrijkste en daarom stellen wij deze centraal. De techniek staat in dienst van de spreker en niet andersom. Het gaat niet zozeer om technische hoogstandjes, het overbrengen van de boodschap staat of valt met de juiste presentator en apparatuur.

In 3 simpele stappen is jouw presentatie voorzien van de AV oplossing die je zocht

Omdat we jouw presentatie dusdanig van belang vinden komen we graag met je in contact. We hebben hier voor geen kant en klare pakketten maar dat neemt niet weg dat de mogelijkheden zeer uitgebreid zijn. Daarnaast hebben we altijd de scherpste prijs voor geluid, licht, microfoons en beamers. Alle presentaties zijn inclusief op en afbouw, en worden in een straal van 10km gratis bezorgd.

1. Plaats een aanvraag

Een presentatie is net even wat anders dan een feestje. Daarom hebben we hiervoor geen kant en klare pakketten. Wij vinden het belangrijk dat jouw presentatie geen eenheidsworst wordt en daarom zullen we na het plaatsen van je aanvraag contact met je opnemen om te bespreken wie je doelgroep is, wat je wensen zijn en welke middelen we gezamenlijk denken nodig te hebben om een dijk van presentatie te kunnen geven.

2. In contact

Wij nemen komen bij jullie langs of jullie bij ons en dan bespreken de wensen qua muziek, verlichting, geluid en of fx. We maken gelijk een duidelijk plan aan de hand van jullie wensen en dat tegen een vaste prijs. Geen ingewikkeld gedoe met uur tarieven en of verborgen kosten.

Zo weten jullie precies waar je aan toe bent zonder extra kosten achteraf en dat is wel zo fijn.

3. Het feest

Wij zorgen er voor dat alle benodigdheden voor je presentatie ruim van te voren gereed staan.
Onze vakmensen sluiten het voor je aan, en testen het uitvoerig zodat je tijdens je presentatie kunt focussen op je verhaal. We beschikken over kwalitatief geluid met een intelligente processor dat zich afstemt op de presentatie doeleinde. Daarnaast werken we met kwalitatieve draadloze microfoons en beamers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Referenties

Tevreden
Particulieren & Bedrijven

Wij helpen je graag met jouw evenement, feest of gelegenheid. Andere particulieren en bedrijven zijn je al voor gegaan en wilde daar graag iets over delen zodat jij de juiste keuze kunt maken.