BOSSRENTALL

CREATIEF IN LICHT & GELUID

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Bossrentall

Bossrentall is ontstaan uit de passie voor goed geluid en mooie verlichting. Inmiddels heeft het zicht ontwikkeld tot een serieuze partner av techniek. We leveren licht en geluid voor verjaardagen tot festivals en alles wat daar tussen in zit.

Verlichting of geluid nodig?

Geeft jouw evenement of feest kwaliteit en klasse door middel van ons professionele licht en geluid. Op onze verhuurafdeling staat alles wat je nodig hebt, van geluidsinstallatie tot feestverlichting.

Bij het huren van verlichting of geluidsapparatuur, kunt je gebruik maken van onze expertise, of online jouw bestelling of offerte zelf plaatsen in de verhuur webshop. Voor het inhuren van een geluidsinstallatie, DJ set, led-verlichting, tv’s of dansvloer hebben wij altijd een oplossing.

Feest organiseren?

Een feest organiseren kan een hele kluif worden, als u niet de nodige ervaring of inspiratie hebt. CelebrationEvents heeft al 20 jaar ervaring in het organiseren van evenementen, presentaties en themafeesten.

Daarnaast beschikken we over verschillende drive-in shows, themafeesten en audiovisuele extra’s om uw feest een persoonlijke touch te geven. U krijgt de hoogste kwaliteit, daar doen wij geen concessies aan. Een goed feest, een sprankelende presentatie, een prachtig huwelijksfeest, een unieke thema-avond. CelebrationEvents viert met u het leven en dat gebeurt alleen met de juiste apparatuur, goede voorgesprekken en uitstekende DJ’s