Oakmadness| dj en preformer

Oakmadness is een dj-duo bestaande uit twee beste vrienden, Jordy Bel en Ivo de Keijzer. Opgegroeid in de Eikenlaan te Asperen, vandaar de naam, en inmiddels 8 jaar een onafscheidelijk duo achter de draaitafels.

Wat ooit begon met wat mixjes op de computer is uitgegroeid tot een dagtaak. In alle kroegen en discotheken in omgeving Gorinchem/Leerdam hebben ze wel gedraaid, ze zijn graag geziene gasten op de Zomerfeesten Gorinchem en ze zijn elk optreden even enthousiast. Of dat nu achter in de tuin is of op een groot plein. Dat zij een uit de hand gelopen hobby hebben is wel duidelijk.

Ze zetten een ongedwongen gezellige sfeer neer en weten, na de vele uren met publiek voor hun neus, inmiddels haarfijn wat er gevraagd wordt van ze. Ze houden van trucen en verrassen en zijn elke keer uniek in platenkeuze en originaliteit.

Juist de mix van wat mensen willen horen en wat mensen zouden moeten horen is waar zij goed in zijn. De muziek die het dichts bij hun staat is het beste te omschrijven als zomers, vrouwvriendelijk en dansbaar. House muziek met een latin swing, reaggeton, moombahton en wat oude r&b platen. Daarnaast zijn ze muzikaal breed inzetbaar en weten ze van een bedrijfsfeest tot verjaardagsfeest, en van examenfeest tot zomerfeest een zeer geslaagd feest te maken.

Oakmadness

Vraag vrijblijvend een offerte aan