LICHT EN GELUID HUREN IN DE REGIO UTRECHT

LICHT EN GELUID IN HARMONIE

EVENEMENTEN

Wij helpen jouw om je dromen te vertalen
tot een evenement die herinneringen zal achterlaten bij jouw gasten.

FEESTEN

Er valt altijd wat iets te vieren, en dan is
geluid en licht de aanvulling om jouw feest compleet te maken.

LOSSE VERHUUR

Licht of geluid huren? We hebben van alles.
Van led parren, pixelstrips, blinders, strobos tot movingheads.

Bossrentall

LICHT EN GELUID IN HARMONIE

Bossrentall is een licht en geluid verhuur bedrijf dat betaalbaar licht en geluid aanbiedt voor kleine feesten bij mensen thuis tot grote producties in tenten, evenement locaties of festivals.
Geeft jouw evenement of feest kwaliteit en klasse door middel van ons professionele licht en geluid. Op onze verhuurafdeling staat alles wat je nodig hebt, van geluidsinstallatie tot discoverlichting.

Bij het huren van verlichting of geluidsapparatuur, kunt je gebruik maken van onze expertise, of online jouw bestelling of offerte zelf plaatsen in de verhuur webshop. Voor het inhuren van een geluidsinstallatie, DJ set, led-verlichting, tv’s of dansvloer hebben wij altijd een oplossing.

Daarom Bossrentall voor AV

 • vinkje
  Artiesten & Dj's
 • vinkje
  Evenementen & Festivals
 • vinkje
  Losse verhuur
 • vinkje
  Geschikt voor ieder budget
 • vinkje
  Korte en directe lijnen
 • vinkje
  Ook in het weekend geopend
Bossrentall voor festivals licht en geluid

Evenementen

Onze diensten lopen uit een van licht en geluid voor een verjaardag tot een tentfeest. Waar we vooral voor gaan is om jouw evenement een succes te maken. We maken door goed geluid en een mooie lichtshow een herinnering om niet meer te vergeten.

Feesten

Wij helpen je graag om met licht en geluid jouw evenement een succes te maken! Het maakt voor ons niet uit of het nu gaat om een Trouwfeest, Oranjefeest, Tentfeest, Bruiloft, Jubileum, Sport event, Receptie, Studentenfeest of Festival gaat.

Artiesten & shows

Muziek kan net even dat extraatje toevoegen aan jouw feest. Maar het is wel belangrijk dat je artiest of dj hebt die het publiek aanvoelt en weet welke muziek aansluit bij de gasten. Bossrentall heeft goed contact met diverse artiesten.

Referenties

Tevreden
Particulieren & Bedrijven

Wij helpen je graag met jouw evenement, feest of gelegenheid. Andere particulieren en bedrijven zijn je al voor gegaan en wilde daar graag iets over delen zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Recente nieuwsberichten

Hier vind je alles over Bossrentall en de laatste ontwikkelingen rondom activiteiten, nieuwe producten en evenementen.