BETAALBARE AV OPLOSSINGEN

IN DE REGIO GORINCHEM

EVENEMENTENHAL GORINCHEM

Wij hebben alle apparatuur voor jouw beursstand of presentatie tijdens jouw bezoek aan de evenementenhal in Gorinchem

SCHOOLFEESTEN

Op de middelbareschool kijk je vaak uit naar de jaarlijkse schoolfeesten. Bossrentall denkt graag met je mee om jouw mede studenten een onvergetelijk feest te bezorgen!

SPORT FEESTEN

Of het nu een feest is op de hockey vereniging Rappid of een tentfeest of Unitas of GJS; Bossrentall en Protunes kunnen zowel de artiesten als de benodigde apparatuur leveren voor een onvergetelijk feest.

Bossrentall

LICHT EN GELUID DIRECT IN GORINCHEM

Gorinchem kent tal van culturele, commerciële en zakelijke evenementen. Ook zijn er meerdere bedrijven die maar al te graag willen helpen bij het leveren van licht en geluid.

Waarom dan kiezen voor Bossrentall? Dat is heel simpel! Zo hebben we ervaring met diverse evenementen in Gorinchem; zoals 30 jarig bestaan Caribabad,  120 jaar voetbal vereniging Unitas, Schoolfeesten op de Oudenhoven, Cultureel festival Festiwal op de Gorinchemse stadswal en diverse zakelijke presentaties en beursstands.

Bij Bossrentall weet je direct wat je betaald, je hebt een vaste prijs, en komen er geen extra kosten bij voor kabels die je toch al nodig had bij de licht of geluidsset die je huurt. Daarnaast rekenen we geen torenhoge urentarieven of voorrijkosten in Gorinchem.

We hebben professioneel geluid van Turbosound en DB Technologies en maken gebruik van actieve geluidssetjes die voorzien zijn bij Klark tekniks DSP technologie of de DSP technologie van DB technologies zelf. De setjes klinken haar zuiver en variëren van tent of schoolfeesten, tot gala setjes of presentatie geluidssetjes.

Daarnaast hebben natuurlijk ook verlichting. Van movingheads, ledparren, led strips, stroboscoops, lasers, rookmachines met licht tot schermen; Bossrentall heeft het. Hierbij voeren we de merken Showtec, en de professionele line van Showtec Infinity. Daarnaast hebben we nog American DJ. Al onze verlichting is uitsluiten van led waardoor we energie zuinig jouw evenement kunnen uit lichten en dat is natuurlijk wel zo lekker voor de portemonnee.

Verder zijn we 7 dagen van de geopend en dat heeft als voordeel dat je nooit een snipperdag hoeft op te nemen of je gehuurde spullen weer terug te brengen. Daarnaast kunnen we ook de spullen bezorgen bij jouw op locatie.

Daarnaast werkt Bossrentall nauw samen met met ProTunes en hebben we tal van artiesten die zowel regionaal als Internationaal bekend zijn in onze agency. We kunnen dus voor diverse genres de juiste dj, band of live act leveren.

En of het nu gaat om grote producties of juist kleine intieme feesten we kunnen voor iedere evenement de juiste sound en belichting regelen.

Daarom Bossrentall voor AV

 • vinkje
  Artiesten & Dj's
 • vinkje
  Evenementen & Festivals
 • vinkje
  Losse verhuur
 • vinkje
  Geschikt voor ieder budget
 • vinkje
  Korte en directe lijnen
 • vinkje
  Ook in het weekend geopend

Complete sets

Geen idee wat je precies nodig hebt voor jouw evenement? Bekijk dan onze complete licht en geluidssets die zich perfect lenen voor jouw feest, presentatie, gala, sport evenement of beursstand.

Feesten

Wij helpen je graag om met licht en geluid jouw evenement een succes te maken! Het maakt voor ons niet uit of het nu gaat om een Trouwfeest, Oranjefeest, Tentfeest, Bruiloft, Jubileum, Sport event, Receptie, Studentenfeest of Festival gaat.

Artiesten & shows

Muziek kan net even dat extraatje toevoegen aan jouw feest. Maar het is wel belangrijk dat je artiest of dj hebt die het publiek aanvoelt en weet welke muziek aansluit bij de gasten. Bossrentall heeft goed contact met diverse artiesten.

Referenties

Tevreden
Particulieren & Bedrijven

Wij helpen je graag met jouw evenement, feest of gelegenheid. Andere particulieren en bedrijven zijn je al voor gegaan en wilde daar graag iets over delen zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Recente nieuwsberichten

Hier vind je alles over Bossrentall en de laatste ontwikkelingen rondom activiteiten, nieuwe producten en evenementen.