Jouw jubilea versterkt met de juiste sound en licht

Er valt altijd wel wat te vieren, verjaardagen, zoveel jarig huwelijk, behalen van je opleiding, zoveel jaar in dienst of zoveel jarig bestaan. Maar ongeacht de diversiteit is eigenlijk altijd wel een speciaal moment en dat verdient speciale aandacht. We denken graag mee met het realiseren de juiste aankleding. Zo kunnen we met uplight van led barren en led parren een warme sfeer creëren met een uitstraling die bij het jubileum past.  Wij lichten jouw reden om wat te vieren uit.

Heb je voor jouw jubilea een geluidsinstallatie nodig dan kunnen we dat zeker regelen. We bespreken met je de doeleinde van het geluid;  presentatie, achtergrond muziek, live muziek of dj. Daarnaast kunnen ook alle verwanten producten leveren zoals microfoons, bekabeling, dj apparatuur en of geluidsmixers.

Artiest, dj of presentator nodig?

Naast de techniek in licht en geluid kunnen we ook artiesten leveren. Zo staan in contact met ervaren dj’s, muzikanten, presentators en bands om jou gala compleet te maken. De combinatie van licht, geluid en de juiste muziek gaan er voor zorgen dat het gala de juiste vibe krijgt.

We  maken gebruik van A-merken en kwalitatieve artiesten waardoor je de hoogst mogelijke kwaliteit voor de beste prijs krijgt. Geen rekeningen achteraf, maar een all-in factuur op basis van jouw wensen die niet afwijkt van de offerte prijs. Op zoek naar partner die jouw gala een succes maakt? Neem gewoon vrijblijvend contact op.

In 3 simpele stappen de set om ieder jubilea te vieren

We hebben hier 3 pakketten samengesteld waarbij u in één keer klaar bent, en dat tegen een vaste lage prijs. Liever een live act of band op je jubilea? Dat kan zeer zeker we hebben diverse live acts beschikbaar op aanvraag. Verder zijn de pakketten voorzien van alle benodigde spullen om het aan te sluiten. Alle pakketten zijn inclusief op en afbouw, en worden in een straal van 10km gratis bezorgd.

1. Plaats een aanvraag

Je kunt kiezen uit een van onze pakketten met of zonder artiest. Liever maatwerk? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. We willen jullie zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom hebben we wat informatie nodig;

  • De datum en locatie
  • Verwacht aantal gasten
  • Jullie wensen

2. In contact

Wij nemen komen bij jullie langs of jullie bij ons en dan bespreken de wensen qua muziek, verlichting, geluid en of fx. We maken gelijk een duidelijk plan aan de hand van jullie wensen en dat tegen een vaste prijs. Geen ingewikkeld gedoe met uur tarieven en of verborgen kosten.

Zo weten jullie precies waar je aan toe bent zonder extra kosten achteraf en dat is wel zo fijn.

3. Het feest

Tijdens een jubilea moet je zorgeloos kunnen genieten zonder dat je druk bent met techniek. Daarom kun je er van op aan dat je tijdens je jubilea totaal geen omkijken meer hebt. Het opbouwen en afstellen van het licht en geluid vind een dag eerder plaats waardoor alles in kannen en kruiken is. #ZorgeloosGenieten

Referenties

Tevreden
Particulieren & Bedrijven

Wij helpen je graag met jouw evenement, feest of gelegenheid. Andere particulieren en bedrijven zijn je al voor gegaan en wilde daar graag iets over delen zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan