Het gala waar iedereen het voor, tijdens en na over heeft| Bossrentall

Of het nu gaat om een Studentengala of een sportgala het is voor iedereen altijd een happening. Alle genodigde zijn in beweging want wat moeten ze aan doen; de heren strak in het pak en dames in een mooie gala jurk.

Met de organisatie van een Gala event is dat niet anders; wat willen we uitstralen en hoe gaan we onderscheidend zijn t.o.v. al die andere gala’s? Simpel gewoon even contact opnemen en dan bespreken met jullie je wensen, doeleinde en doelgroep. We maken een concept voorstel met een licht en geluidplan binnen jullie budget. We kunnen al met een vrij eenvoudige set-up het wauw effect voor jouw gala creëren, en heb je zelf ideeën over hoe zou moeten worden dan lichten wij het gewoon op jou manier uit.

Artiest, dj of presentator nodig?
Naast de techniek in licht en geluid kunnen we ook artiesten leveren. Zo staan in contact met ervaren dj’s, muzikanten, presentators en bands om jou gala compleet te maken. De combinatie van licht, geluid en de juiste muziek gaan er voor zorgen dat het gala de juiste vibe krijgt. We maken gebruik van A-merken en kwalitatieve artiesten waardoor je de hoogst mogelijke kwaliteit voor de beste prijs krijgt. Geen rekeningen achteraf, maar een all-in factuur op basis van jouw wensen die niet afwijkt van de offerte prijs. Op zoek naar partner die jouw gala een succes maakt? Neem gewoon vrijblijvend contact op.

In 3 simpele stappen is jouw gala een feest waar niemand meer om heen kan

We hebben hier 3 pakketten samengesteld waarbij je in één keer klaar bent, en dat tegen een vaste lage prijs. Wil je er ook graag een extra dj, band of live act bij dan kan dat zeker? We hebben diverse acts beschikbaar op aanvraag. Verder zijn de pakketten voorzien van alle benodigde spullen om het aan te sluiten. Alle pakketten zijn inclusief op en afbouw, en worden in een straal van 10km gratis bezorgd.

1. Plaats een aanvraag

Je kunt kiezen uit een van onze pakketten met of zonder artiest. Liever maatwerk? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. We willen jullie zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom hebben we wat informatie nodig;

  • De datum en locatie
  • Verwacht aantal gasten
  • Jullie wensen

2. In contact

Wij nemen komen bij jullie langs of jullie bij ons en dan bespreken de wensen qua muziek, verlichting, geluid en of fx. We maken gelijk een duidelijk plan aan de hand van jullie wensen en dat tegen een vaste prijs. Geen ingewikkeld gedoe met uur tarieven en of verborgen kosten.

Zo weten jullie precies waar je aan toe bent zonder extra kosten achteraf en dat is wel zo fijn.

3. Het feest

Tijdens een gala vooral de show stelen met je stralende outfit. Bossrentall zorgt voor het juiste licht zodat jij en je gasten zullen stralen als en een sky full of stars. Samen met jullie, de dj en of band maken we een gala waar alle gasten voor, tijdens en na het evenement over zullen praten. . Lekker zorgeloos kunnen genieten zonder dat je druk bent met de techniek. Het opbouwen en afstellen van het licht en geluid vind een dag eerder plaats waardoor alles in kannen en kruiken is. #ZorgeloosGenieten

Referenties

Tevreden
Particulieren & Bedrijven

Wij helpen je graag met jouw evenement, feest of gelegenheid. Andere particulieren en bedrijven zijn je al voor gegaan en wilde daar graag iets over delen zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan