Searching for that ultimate feeling; Jouw droom ons doel!| Bossrentall

Heerlijk dansen in het zand, genieten van de zon met een cocktail in je hand onder het genot van de beste zomerse muziek. Je gasten chillen met vrienden bij het water of gaan compleet uit hun dak bij de door jouw ontworpen stage op pakkende beats. Het ultieme festival gevoel geef jij jouw gasten mee?

En juist daar denken wij nu het zelfde over! De laatste 2 decenia heeft concepting en beleving bij festivals een snelvaart toegenomen die zijn weerga niet kent. Simpelweg een paar toffe artiesten neer zetten met een beukende geluidsset is al lang niet meer voldoende. Jij wil jouw bezoekers echt een ervaring geven en daar kunnen wij je zeker bij helpen. Samen met onze technische wensen vertalen we je concept naar een licht plan die voldoet aan je grootste fantasie. Onmogelijk is bij ons dus geen woord! We gaan voor goud als het gaat om jouw concept de beste lichtshow te geven, en dat doen we door uitvoerig met jullie samen te werken in aanvang van het evenement.

 

Alleen High-end producten om jouw festival de juiste sound te geven

Geluid dat moet helder zijn! Kraak helder geluid dat loep zuiver is met sublaag dat je voelt! Daar zijn we het allemaal wel over eens, en om dat te realiseren werken we met merken als Turbosound voor de kleine festivals en L-acoustics voor de middelgrote festivals. Twee gerenommeerde merken die zonder problemen aan de riders van je Line-up voldoen. Onze l-acoustics set is voorzien van LA versterkers met bijbehorende presets voor extra zuiver geluid. Onze technichi zullen op locatie de final touch geven wat betreft eq’ing.

In 3 simpele stappen gaan we jouw festival stage fixen

We maken eerst met elkaar kennis onder het genot van een drankje, daarna zijn we een en al oor voor jou, jouw festival en je concept. Aan de hand hier van gaan we terug naar ons rentall fort en gaan we concept voor jouw stage(s) bedenken. Heb je al een concept laten maken voor je stage geen probleem dan lezen we ons goed in en zorgen we dat we juiste fixtures voor je reserveren. Maar als je stage concept nog bekend is tekenen we het helemaal voor je uit met de daarbij horende fixtures.

Eenmaal helemaal finegetuned bellen we je op voor een nieuwe afspraak om ons concept aan jou te presenteren. Als jullie net als ons er een warm gevoel van krijgen gaan we kijken hoe we het met jullie feedback nog net even naar een hoger niveau kunnen tillen. Als alles voldoet aan jullie wensen dan gaan we over op een realisatie plan, en ontvangen jullie precies van ons een timetable, productoverzicht, digitaal licht plan, digitale licht tekening en stage routing.

Omdat we echt benieuwd zijn naar jouw verhaal, concept en welke doelgroep je wilt bereiken hebben we geen kant en klare pakketten gemaakt. We gaan maatwerk voor je maken en dat hoeft niet altijd te gaan om mega bedragen. Wij werken namelijk vanuit passie en enthousiasme en dat zul je terug zien in onze betrokkenheid en prijzen! Geen uurtarief van €100 per uur, of beperking in kantoor tijden om over jouw festival te praten. Wij komen maken tijd wanneer het jou uitkomt, en met een kleiner budget gaan gewoon in creatieve oplossingen denken. Daarnaast hebben we leuke acts om je line up mee aan te vullen!

1. Kom in contact

Je gaat een festival organiseren en wij mogen je partner zijn? Awesome! Je hoeft nu alleen nog maar even het formulier in te vullen en we nemen contact met je op voor een afspraak.

2. Samen aan de slag

Tijdens onze ontmoeting leven we ons helemaal in jouw droom. Die droom gaan we met jou het leven inblazen en daar zullen we kosten nog moeite op besparen. We gaan voor je knallen en houden je tijdens dit proces goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

3. Jouw festival

Tijdens je festival zijn we continue in contact met jou, je artiesten, stage managers en het belangrijkste je doelgroep. We doen er alles aan om ze dat ultieme gevoel van extase te geven door middel van licht, stage FX en een sound waar je u tegen zegt!

Referenties

Tevreden
Particulieren & Bedrijven

Wij helpen je graag met jouw evenement, feest of gelegenheid. Andere particulieren en bedrijven zijn je al voor gegaan en wilde daar graag iets over delen zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan