Jouw feest onze hulp, samen een groot succes| Bossrentall

Wij helpen je graag om met licht en geluid jouw evenement een succes te maken! Het maakt voor ons niet uit of het nu gaat om een Verjaardagsfeest, Trouwfeest, Oranjefeest, Tentfeest, Bruiloft, Jubileum, Modeshow, Beursstand, Sport evenement, Receptie, Studentenfeest of Festival gaat. Voor ons is het meedenken en jouw dromen uitlichten altijd prioriteit numero uno! Zo kan je terecht voor advies ter aanvang van jouw gelegenheid en adviseren we je welke producten daarbij kunnen ondersteunen.

Soorten feesten

Bruiloften

Het huwelijk is voor vele de mooiste dag uit hun leven en dat mag gevierd worden! Bossrentall heeft alles in huis om zo’n dag uit te lichten en met de juiste muziek onvergetelijke herinneringen voor jullie en de gasten te maken.

Drive In Show

Op zoek naar een leuke en professionele DJ of drive in show voor een schoolfeest, studentenfeest of sportvereniging? Wij kunnen voor iedere gelegenheid een leuke drive in show weg zetten dat binnen de grenzen van jouw budget blijft.

Jubilea feesten

Er valt altijd wel wat te vieren, verjaardagen, zoveel jarig huwelijk, behalen van je opleiding, zoveel jaar in dienst of zoveel jarig bestaan. Maar ongeacht de diversiteit is eigenlijk altijd wel een speciaal moment en dat verdient aandacht.

Themafeesten

Themafeesten zijn de tool om gegarandeerd een gezellig feest te krijgen. Bedenk en thema en zorg ervoor dat jouw gasten wekenlang van te voren al bezig zijn met welke outfit ze aan moeten en welke accessoires daarbij horen. Samen maken we er een feest van!

Schoolfeesten

Bij vele studenten & scholieren is het schoolfeest het evenement waar ze naar uitkijken. Mede daarom zijn de verwachtingen hoog en is het belangrijk dat er de juiste set-up staat voor een knallend feest. Samen met jullie als school maken we het onvergetelijk!

Artiesten & shows

Als je wat te vieren hebt is een feesttent wel zo makkelijk. Het maakt niet uit of het nu gaat om een festival, dorpsfeest, boerenfeest, voetbalfeest of een Oranjefeest wij hebben zowel voldoende geluid als licht in huis om er een super geslaagd evenement van te maken!

In 3 simpele stappen een feest dat aansluit bij je doelgroep

We hebben diverse pakketten samengesteld voor allerlei soorten evenementen waarbij je in één keer klaar bent, en dat tegen een vaste lage prijs. Wil je er ook graag een dj of band  bij dan kan dat zeker? We hebben diverse live acts beschikbaar op aanvraag. Verder zijn de pakketten voorzien van alle benodigde spullen om het aan te sluiten. Alle pakketten zijn inclusief op en afbouw, en worden in een straal van 10km gratis bezorgd.

1. Plaats een aanvraag

Je kunt kiezen uit een van onze pakketten met of zonder artiest. Liever maatwerk? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. We willen jullie zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom hebben we wat informatie nodig;

  • De datum en locatie
  • Verwacht aantal gasten
  • Jullie wensen

2. In contact

Wij nemen komen bij jullie langs of jullie bij ons en dan bespreken de wensen qua muziek, verlichting, geluid en of fx. We maken gelijk een duidelijk plan aan de hand van jullie wensen en dat tegen een vaste prijs. Geen ingewikkeld gedoe met uur tarieven en of verborgen kosten.

Zo weten jullie precies waar je aan toe bent zonder extra kosten achteraf en dat is wel zo fijn.

3. Het feest

Tijdens een feest komt er van alles op je af. Bossrentall neemt de complete verantwoording voor zuiver geluid en een toffe licht show zodat je gasten een te gekke avond hebben die ze nog lang bij zullen blijven. Lekker zorgeloos kunnen genieten zonder dat je druk bent met de techniek. Het opbouwen en afstellen van het licht en geluid vind een dag eerder plaats waardoor alles in kannen en kruiken is. #ZorgeloosGenieten

Referenties

Tevreden
Particulieren & Bedrijven

Wij helpen je graag met jouw evenement, feest of gelegenheid. Andere particulieren en bedrijven zijn je al voor gegaan en wilde daar graag iets over delen zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan