Bossrentall

Wij helpen je graag om met licht en geluid jouw evenement een succes te maken! Het maakt voor ons niet uit of het nu gaat om een Verjaardagsfeest, Trouwfeest, Oranjefeest, Tentfeest, Bruiloft, Jubileum, Modeshow, Beursstand, Sport evenement, Receptie, Studentenfeest of Festival gaat. Voor ons is het meedenken en jouw dromen uitlichten altijd prioriteit numero uno! Zo kan je terecht voor advies ter aanvang van jouw gelegenheid en adviseren we je welke producten daarbij kunnen ondersteunen.

Soorten evenementen

Beursstand

Er komt veel bij kijken als je als bedrijf op de beurs wilt staan. Zo moet je van vooraf tal van zaken regelen voordat je eenmaal op de beurs staat. Bossrentall snapt dat je lekker bezig wilt zijn met het verkopen van je product of dienst. Wij nemen de taken uit handen en zorgen er voor dat jouw stand representatief is, en jouw doelgroep aanspreekt.

Presentatie

Je hebt een presentatie voor je bedrijf, sportclub, product, dienst of om mensen te motiveren en de bedrijf te presenteren? Wij kunnen je daarbij helpen. Zo beschikken we over goede beamers, microfoons zoals de Shure SM58A, geluidsinstallaties van Turbosound en Db Technologies, verlichting van Showtec en Inifinity.

Sport evenement

AV is niet meer weg te denken tijdens sportevenementen. Denk bijvoorbeeld aan geluidsinstallatie bij voetbal of hockey velden, een dj met muziek in de lokale sportkantine, led scherm voor een presentatie of een tentfeest setup voor het zoveel jarig bestaan van de club. We hebben voor iedere sportvereniging de juiste setup.

Festivals

Als je een festival organiseert dan zijn geluid en licht natuurlijk niet weg te denken. Maar waar moet je nu op letten en welke systemen zijn geschikt? Bossrentall helpt je zodat je tussen de bomen het bos(s) gewoon kunt blijven zien. Wij zorgen ervoor dat je de juiste geluidsinstallatie hebt met een betoverende lichtshow.

Gala event

Of het nu gaat om een Studentengala of een sportgala het is voor iedereen altijd een happening. Alle genodigde zijn in beweging want wat moeten ze aan doen; de heren strak in het pak en dames in een mooie gala jurk. Met de organisatie van een Gala event is dat niet anders; samen met jou maken er een gala van om nooit meer te vergeten.

Koningsdag event

Een geluidsinstallatie huren voor Koningsdag in de regio Gorinchem? Tijdens Koningsdag voorzien wij in verschillende evenementen van licht, geluid en artiesten. Wij leveren alle apparatuur uit onze eigen voorraad inclusief de technici zodat je nergens omkijken naar hebt en kunt richten op andere zaken tijdens de Koningsdag.

Jouw feest onze hulp, samen een groot succes| Bossrentall

Wij helpen je graag om met licht en geluid jouw evenement een succes te maken! Het maakt voor ons niet uit of het nu gaat om een Verjaardagsfeest, Trouwfeest, Oranjefeest, Tentfeest, Bruiloft, Jubileum, Modeshow, Beursstand, Sport evenement, Receptie, Studentenfeest of Festival gaat. Voor ons is het meedenken en jouw dromen uitlichten altijd prioriteit numero uno! Zo kan je terecht voor advies ter aanvang van jouw gelegenheid en adviseren we je welke producten daarbij kunnen ondersteunen.

In 3 simpele stappen een feest dat aansluit bij je doelgroep

We hebben diverse pakketten samengesteld voor allerlei soorten evenementen waarbij je in één keer klaar bent, en dat tegen een vaste lage prijs. Wil je er ook graag een dj of band  bij dan kan dat zeker? We hebben diverse live acts beschikbaar op aanvraag. Verder zijn de pakketten voorzien van alle benodigde spullen om het aan te sluiten. Alle pakketten zijn inclusief op en afbouw, en worden in een straal van 10km gratis bezorgd.

1. Plaats een aanvraag

Je kunt kiezen uit een van onze pakketten met of zonder artiest. Liever maatwerk? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. We willen jullie zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom hebben we wat informatie nodig;

  • De datum en locatie
  • Verwacht aantal gasten
  • Jullie wensen

2. In contact

Wij nemen komen bij jullie langs of jullie bij ons en dan bespreken de wensen qua muziek, verlichting, geluid en of fx. We maken gelijk een duidelijk plan aan de hand van jullie wensen en dat tegen een vaste prijs. Geen ingewikkeld gedoe met uur tarieven en of verborgen kosten.

Zo weten jullie precies waar je aan toe bent zonder extra kosten achteraf en dat is wel zo fijn.

3. Het feest

Tijdens een feest komt er van alles op je af. Bossrentall neemt de complete verantwoording voor zuiver geluid en een toffe licht show zodat je gasten een te gekke avond hebben die ze nog lang bij zullen blijven. Lekker zorgeloos kunnen genieten zonder dat je druk bent met de techniek. Het opbouwen en afstellen van het licht en geluid vind een dag eerder plaats waardoor alles in kannen en kruiken is. #ZorgeloosGenieten

Referenties

Tevreden
Particulieren & Bedrijven

Wij helpen je graag met jouw evenement, feest of gelegenheid. Andere particulieren en bedrijven zijn je al voor gegaan en wilde daar graag iets over delen zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan