JOUW FEEST ONZE DRIVE-IN SHOW| BOSSRENTALL

Op zoek naar een leuke en professionele DJ of drive in show voor jullie feest of evenement? Onze Drive in show is zeer professioneel met leuke DJ’s, perfect geluid en een mooie lichtshow. Perfecte techniek en een goed team aan technici en DJ’s. Voor ieder feest kunnen wij een passende show maken met een passende prijs.

Wij streven naar perfectie voor iedere show en zorgen dat uw wensen zo goed mogelijk worden uitgevoerd. De DJ’s van onze shows zorgen er alttijd voor dat ieder feest word zoals gewenst en houden rekening met wensen maar nog meer met het publiek. Het aanvoelen van een sfeer en muziekstijlen is dan ook zeer belangrijk bij ieder feest en daar slagen onze Drive in show DJ’s altijd in.

Door de vele jaren ervaring weten onze DJ’s hoe ze moeten inspelen op ieder publiek. In alle stylen en ook allround hebben wij de juiste DJ voor uw feest of evenement.

Kosten naar uw wensen
Onze shows zijn voor vele budgetten beschikbaar en kunnen volledig naar wens en budget worden aangepast. Door het mooie complete assortiment aan licht en geluid dat Bossrentall heeft passen wij een show aan zodat deze precies word zoals besproken.

Vergeet dan ook niet om uw wensen en budget bij uw aanvraag te vermelden dan maken wij een zo mooi mogelijke show voor uw feest. Het boeken van een complete Drive in show is altijd voordeliger dan het huren van losse techniek en een DJ naar uw wensen.

Door het maken van een complete show werken wij met andere prijzen. Doordat de materialen door onze eigen mensen en DJ’s worden op/afgebouwd en bedient. Het uitbreiden van een Drive in show voor een evenement. De Band, Artiest of dergelijke er ook gebruik van kan maken is vaak goed haalbaar en voordelig

In 3 simpele stappen heb je garandeert feest met onze Drive-in Show

We hebben hier 6 pakketten samengesteld met één van onze dj. Liever een live act of band op je feest? Dat kan zeer zeker we hebben diverse bands en live acts beschikbaar op aanvraag. Verder zijn de pakketten voorzien van licht en geluid, fx en alle benodigde spullen om het aan te sluiten.

1. Plaats een aanvraag

Je kunt kiezen uit een van onze pakketten met of zonder artiest. Liever maatwerk? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. We willen jullie zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom hebben we wat informatie nodig;

  • De trouwdatum en locatie
  • Verwacht aantal gasten
  • Jullie wensen

2. In contact

Wij nemen komen bij jullie langs of jullie bij ons en dan bespreken de wensen qua muziek, verlichting, geluid en of fx. We maken gelijk een duidelijk plan aan de hand van jullie wensen en dat tegen een vaste prijs. Geen ingewikkeld gedoe met uur tarieven en of verborgen kosten.

Zo weten jullie precies waar je aan toe bent zonder extra kosten achteraf en dat is wel zo fijn.

3. De bruiloft

Jullie bruiloft is één van de belangrijkste dagen in het leven. Daarom kun je er van op aan dat je tijdens je bruiloft totaal geen omkijken meer hebt. Het opbouwen en afstellen van het licht en geluid vind een dag eerder plaats waardoor alles in kannen en kruiken is. #ZorgeloosGenieten

Na de bruiloft en jullie huwelijksreis plannen we een afspraak in om met jullie te reflecteren.

Referenties

Tevreden
Particulieren & Bedrijven

Wij helpen je graag met jouw evenement, feest of gelegenheid. Andere particulieren en bedrijven zijn je al voor gegaan en wilde daar graag iets over delen zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan