Bossrentall

Cultureel festival Festiwal in Gorinchem

Cultureel Festival Festiwal in Gorinchem

Cultureel festival Festiwal in Gorinchem

Tijdens cultureel festival Festiwal in Gorinchem mocht Bossrentall licht en geluid verzorgen voor ProTunes events bij de Molen op de stadswal aan de kant van het Dalempoort.  Vriend en Business partner Kamal Basu organiseerde dit vernieuwende festival waarbij lokale acts over de gehele stadswal gratis waren te bezichtigen.

Zo’n vernieuwend idee vraagt natuurlijk om goed geluid en een gebalanceerde lichtshow.

Onze Setup

Geluid

Voor het geluid hebben we gekozen voor een actieve 3000 watt rms Turbosound Siena set; die bestaat uit een 18 inch subwoofer en een 12 inch top per kant. De set is actief aangestuurd en beschikt over het bekende Klark tekniks DSP processor dat zorgt voor een strak en helder geluid. Verder zijn de speakers gemaakt van hout waardoor er een warme sound uit komt.

Licht show

Gezien dat we te maken hebben gehad een zomerse avond en een grote operavlakte met zowel rustige acts en dj’s was het best een uitdaging om de juiste balans te vinden in welke licht elementen we gingen gebruiken.

– 4x Showtec Phantom 75 movingheads
– 4x Showtec Indigo Beam MK2 movingheads
4x Showtec blinder
4x Showtec Ignitor
16x Showtec led par 56
– 4x Showtec pixel bar mk2
– 8x American DJ Tri led Mega Par
– 1x Martin Freekie dmx Console
– 1x Daslight Rider dmx aansturing voor iPad
– 1x Showtec dmx splitter

Meer over Festiwal

FestiWal is een nieuw cultuurfestival over de gehele stadswal van Gorinchem. Er is van alles te doen, je kunt het zo gek niet bedenken! Over de gehele wandelroute loop je langs diverse culturele activiteiten. Van dansshows tot foodtrucks, van kidstheater tot live bands, echt overal is iets te doen.
In de avond gaan we nog door met een silent disco bij de molen.

straattheater – hapje&drankje – kraampjes – live muziek – vintage markt – sport&spel – dans – zang – kunst – foodtrucks – terrassen – stand-up comedy – dj’s – silent disco – dans – kids theater – springkussens – zweefmolen – tolerantiepad – open kathedraal – speurtocht – en nog heel veel meer!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *