Jouw droom bruiloft in het juiste licht met loepzuiver geluid| Bossrentall

Het huwelijk is voor vele de mooiste dag uit hun leven en dat mag gevierd worden! Bossrentall heeft alles in huis om zo’n dag uit te lichten en met de juiste muziek onvergetelijke herinneringen voor jullie en de gasten te maken. Een huwelijksfeest is jouw feest, en wij zijn graag die partner die jullie ontzorgen in randzaken als muziek en licht. Samen maken we er een geslaagde avond van.

Als het moment dan eindelijk daar is en de ceremonie, receptie, diner zijn geweest wil je gewoon samen met je gasten lekker feesten op de muziek die vooraf aan jullie muziek wensen is afgestemd. Natuurlijk is er bij onze dj ook gewoon ruimte voor verzoekjes en draait hij binnen jullie wensen de beste hits en dance tracks.

Voor ons is niets te gek, of het nu gaat om een swingende feestavond of een Ibiza style huwelijksfeest met een dj , saxofonist of percussionist alles is mogelijk. En staan jouw wensen hier nu niet tussen? Neem contact met ons op en dan bespreken we de wensen en regelen we het. Bossrentall regelt het altijd, dat is waar we voor staan.

In 3 simpele stappen de perfecte bruiloft

We hebben hier 6 pakketten samengesteld met of zonder dj. Liever een live act of band op je bruiloft? Dat kan zeer zeker we hebben diverse live acts beschikbaar op aanvraag. Verder zijn de pakketten voorzien van licht en geluid, fx en alle benodigde spullen om het aan te sluiten.

1. Plaats een aanvraag

Je kunt kiezen uit een van onze pakketten met of zonder artiest. Liever maatwerk? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. We willen jullie zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom hebben we wat informatie nodig;

  • De trouwdatum en locatie
  • Verwacht aantal gasten
  • Jullie wensen

2. In contact

Wij nemen komen bij jullie langs of jullie bij ons en dan bespreken de wensen qua muziek, verlichting, geluid en of fx. We maken gelijk een duidelijk plan aan de hand van jullie wensen en dat tegen een vaste prijs. Geen ingewikkeld gedoe met uur tarieven en of verborgen kosten.

Zo weten jullie precies waar je aan toe bent zonder extra kosten achteraf en dat is wel zo fijn.

3. De bruiloft

Jullie bruiloft is één van de belangrijkste dagen in het leven. Daarom kun je er van op aan dat je tijdens je bruiloft totaal geen omkijken meer hebt. Het opbouwen en afstellen van het licht en geluid vind een dag eerder plaats waardoor alles in kannen en kruiken is. #ZorgeloosGenieten

Na de bruiloft en jullie huwelijksreis plannen we een afspraak in om met jullie te reflecteren.

Referenties

Tevreden
Particulieren & Bedrijven

Wij helpen je graag met jouw evenement, feest of gelegenheid. Andere particulieren en bedrijven zijn je al voor gegaan en wilde daar graag iets over delen zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan