Jouw bedrijfsfeest met onze hulp| Bossrentall

Ben je dit jaar aan de beurt om het personeelsfeest te organiseren? Voor je collega’s of werknemers wil je natuurlijk de beste kwaliteit, voor de beste prijs? Maar bovenal: wil je zelf zonder zorgen een goed feest! Maak het jezelf gemakkelijk: laat jouw personeelsfeest organiseren ondersteunen door Bossrentall.

Ga er maar aan staan: het organiseren van een personeelsfeest. Van idee tot organisatie, waar te beginnen?  Maar wat als je het personeelsfeest uitbesteedt? Wat als je jouw personeelsfeest laat organiseren door een organisatie die al jarenlang de leukste feesten organiseert?

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bedenken, verhuren en organiseren van personeelsfeesten op maat. Van discovloer, van aankleding van de dj booth tot het matchen van uw favoriete muzieksmaak met de dj. Daarnaast hebben we ook all-in pakketten waarmee je direct bent voorzien van licht, geluid, dj inclusief Pioneer dj set. Daarnaast komen we vooraf met jullie in contact welke wensen jullie hebben qua muziek en zorgt onze huis dj er voor dat hij jullie favoriete platen aan elkaar mixed. En onze dj houdt wel van feestje dus loopt het een uurtje uit dan draait hij gewoon gezellig verder en dat allemaal als service van huis!

In 3 simpele stappen is je bedrijfsfeest geregeld

We hebben hier 3 pakketten samengesteld waarbij je in één keer klaar bent, en dat tegen een vaste lage prijs. Wil je er ook graag een extra dj, band of live act bij dan kan dat zeker? We hebben diverse acts beschikbaar op aanvraag. Verder zijn de pakketten voorzien van alle benodigde spullen om het aan te sluiten. Alle pakketten zijn inclusief op en afbouw, en worden in een straal van 10km gratis bezorgd.

1. Plaats een aanvraag

Je kunt kiezen uit een van onze pakketten met of zonder artiest. Liever maatwerk? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. We willen jullie zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom hebben we wat informatie nodig;

  • De datum en locatie
  • Verwacht aantal gasten
  • Jullie wensen

2. In contact

Wij nemen komen bij jullie langs of jullie bij ons en dan bespreken de wensen qua muziek, verlichting, geluid en of fx. We maken gelijk een duidelijk plan aan de hand van jullie wensen en dat tegen een vaste prijs. Geen ingewikkeld gedoe met uur tarieven en of verborgen kosten.

Zo weten jullie precies waar je aan toe bent zonder extra kosten achteraf en dat is wel zo fijn.

3. Het feest

Tijdens een tentfeest komt er van alles op je af. Bossrentall neemt de complete verantwoording voor zuiver geluid en een toffe licht show zodat je gasten een te gekke avond hebben die ze nog lang bij zullen blijven. Lekker zorgeloos kunnen genieten zonder dat je druk bent met de techniek. Het opbouwen en afstellen van het licht en geluid vind een dag eerder plaats waardoor alles in kannen en kruiken is. #ZorgeloosGenieten

Referenties

Tevreden
Particulieren & Bedrijven

Wij helpen je graag met jouw evenement, feest of gelegenheid. Andere particulieren en bedrijven zijn je al voor gegaan en wilde daar graag iets over delen zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan