De perfecte aanvulling voor jouw feest | Bossrentall & ProTunes

Bossrentall zijn anno 2018 buddy’s van Pro Tunes, en die zijn al meer dan 20 jaar echte pioniers als het gaat om een podium te bieden aan regio talent! Super tof natuurlijk dat ze zo maatschappelijk betrokken zijn maar wat nog veel leuker is dat we hierdoor een lekker afwisselend aanbod hebben als het gaat om sound, klank, genre.

Zo hebben we verschillende bands die thuis zijn in de covers uit de Motown tijd maar ook de dance tracks van nu in een band cover kunnen spelen. Daarnaast hebben we diverse dj’s als Oakmadness, Kamal Basu, Denim jackets en Tim van Werd die zowel landelijk als internationale bekendheid genieten door hun optredens en eigen tracks. Om het af te maken hebben we ook een aantal live acts zoals een saxofonist die bijvoorbeeld samen met een band, en of dj de beleving op jouw feest compleet kunnen maken.

Of je nu feest wilt met Roy Klop, een beuk avond met Montoya, allround met LuxaFlex of zomerse latin house en moombahton met Kamal basu; Bossrentall in samenwerking met ProTunes is jouw partner voor ieder genre.

Artiesten

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan